25 Nisan 2012 Çarşamba

İNTİKAM

sevgili gitti. ne zaman geleceğini kendi de bilmiyor. şimdi buraya yazınca bana da enteresan geldi bak. insan döneceği zamanı nasıl bilmez ya?.. hadi adam beni kekliyor, ben nasıl yedim bu numarayı? bak aklıma takıldı şimdi. arayıp fırça atasım var. otobüsle gidiyor, millet uyuyor diye cevap da veremez şimdi bana, istediğim kadar bağırıp çağırıp rahatlayabilirim. araya birkaç da eski mevzu katarsam en az yarım saat eziyet edebilirim. 

pazartesi günü de istanbul'da olması gerekiyormuş. bugün gittiği şehirde işi uzarsa direkt istanbul'a geçermiş ama kalmazmış, o gün dönmesi gerekirmiş, çünkü pazartesi söyleşisinde burada olması gerekiyormuş. bak bak, söyleşiyi kaçırmaması lazımmış... beni özleyeceği için acele etmiyor yani. istanbul'dan dönüş biletini alır mıymışım internetten... pazartesi kesin döneceğim mesajı veriyor ki carlamayayım... ben o uçakta bomba var diye ortalığı ayağa kaldırıp, seni söyleşiden mahrum etmez miyim şimdi?

bir de utanmadan bir önceki yazıma yorum yapmış maço erkek ayaklarıyla. ben de "ihi ihi" diye gülüp, "aman  da sevgilim beni kıskanırmış" havalarına gireceğim. hala öğrenemedi şakası bile uyuz eder böyle şeylerin. dediklerini yapmayacaksam da yapasım gelir. ulan ben şimdi her gece ayrı program yapıp o bar senin, bu bar benim gezmez miyim? arızaya bağladım iyice. yarın kızları arayayım da, bios'a falan gidelim. sabaha kadar coşalım, dans edelim, boğa gibi içelim. boğalar içer mi bilmiyorum. ben hiç gerçek boğa görmedim bile. ama benim arkadaşlarım nasıl içer sevgili gayet iyi biliyor. boğa gibi mi, ne gibiyse işte... insan gibi olmadığı kesin. o kadar içmeye kimsenin yürüyüşünde, konuşmasında bir bozukluk göremezsin ha... sarhoş olmazlar. en fazla sahneye fırlayıp solistin önünde seksi danslar edip, çocuğu şok ederler. onun için de alkol almalarına gerek yok, doğuştan böyleler. 

şimdi... ne zaman geleceği sorusunun yanıtını almadan rahat eder miyim ben? hayır, gitsin -iş için olmasına da gerek yok- gitsin gezsin, istediği kadar kalsın hatta dünya turu yapsın ama ne zaman döneceğini bileyim. yuh, o kadar da değil. abarttım. nereye dünya turuna çıkıyormuş bensiz. o dünyayı başına yıkarım onun. huh... rahatladım. 

aman... gitti ya, ilk kez bu kadar ayrı kalacağız diye kapris yapayım biraz dedim. ama en çok da bir önceki yazıma yaptığı yorum yüzünden... inadına işte. yazdım ya oh olsun. sussam olmaz. bünyede durmaz.

güle güle gitsin gelsin, gezsin tozsun, yesin içsin, eğlensin, keyfine baksın. sıkı salladım, o kadar da eğlenmesin bensiz. 



karikatür sanırım ramize erer'e ait. aldığım sitede kaynak belirtmemiş ama ben onun çizgilerine benzettim.



21 yorum:

  1. Sırrakalem sen de katıldın demek yalnızlar kervanına:)

    YanıtlaSil
  2. allah kavuştursun sırrakalemim:))

    valla güzel fikirler, yapacaklarını sonuna kadar destekliyorum:))) sonra o sevgilin vursun beni:)

    karikatürde süper uymuş ha, ben bi gidip bi önceki yazıya bakayım, ne dedi bu adam seni bu hale getirdi yahuu:)

    YanıtlaSil
  3. izmir'deki erkekler topluca iş seyahatine çıktı :))

    teşekkür ederim fadiş, sizi de allah kavuştursun :)

    YanıtlaSil
  4. suvebeyaz,
    nasıl vuruyormuş seni yeaaa... ben varım burada koskoca :))

    YanıtlaSil
  5. Acaba bize karşı bir isyan mı başlatacaklar yoksa örgütleniyorlar mı?:))

    YanıtlaSil
  6. hahahha öyleyse biz de burada örgütleniriz, napalım :)

    YanıtlaSil
  7. hahahaha, benim nişanlı da yok yanımda, antalya'ya gitti eğitime :D yalnızım, beni de alın gruba :P

    YanıtlaSil
  8. gel maya, gel. bütün kızlar toplanıp akşama pijama partisi yapıyoruz :)

    YanıtlaSil
  9. zaten sana güvenip atıp tutuyorum ben burda yeaa:)))

    YanıtlaSil
  10. Ben senin sevgiliyi buldum:)) Öğlen yanımdaydı. Yemedi birşey kahve içti çay içti sonra git artık dedim.

    YanıtlaSil
  11. bı an once kavusursunuz ınsallah:)
    ama evt doneceğı tarıhı nası bılmıo o bıraz ılgınc:)))

    YanıtlaSil
  12. nehir ida iyi demişin :))
    "bak kim var yanımda dur vereyim" dediğinde sen olduğun aklıma gelmedi, başkası sandım. verme beaaa diye bağrınırken sen aldın telefonu. tekrar aradım ayıp oldu, o olduğunu niye söylemiyorsun diye ama bilmiyorum söyledi mi. kusura bakma, valla çok mahçup oldum sonra :)

    YanıtlaSil
  13. biricit,
    teşekkür ederim, yarın geliyormuş :))

    YanıtlaSil
  14. arada iyi olur ya bu ayrılıklar şöyle kısa güzel hoş yani :)

    YanıtlaSil
  15. Ulen iyi ki bi' şehir dışına çıktık. Atan atana tutan tutana.
    Ben ne bileyim, mis gibi kuzu etli patates yahnisi olduğunu yemekte. Gittiğimde karnım toktu. Hadi git demişmiş.Sen demedin,bennn gidiyorum dedim.Kimse bana hadi git diyemez.:P
    Giderken, ne kadar kalacağınızı işin durumu belirler ey ahali; iş karışıksa bir de ykın tarihte başka bir şehirde de işiniz varsa yolabi çıkarsınız,nerede duracağınız belli olmaz. Turadönüşme olasılığı olanbir durum-du oluşmadan soluğu evde aldım. Ayrıca, söyleşi konuğu Ankara'dan gelecek ve getirten benim.Adam gelecek ben yokum; ayıp yahu. Elim mahkum koştur koştur dönmem lazım. Uçak bileti mevzuunun sebebi bu. Gittim acentadan aldım. Yoksa ben bilmez miyim,İstanbul'a gitmişken alemlere akmayı,Taksim'de dağıtmayı.:P
    Not: O Bios mevzuunu sonra konuşuruz.

    YanıtlaSil
  16. Yok ben hiç öyle bir şey duymadım sorun yok. Çok sevindim tanıştığımıza da:)
    Tekrar teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  17. ben ikinizi de çok sevdiğimden hem kız tarafı hem erkek tarafıyım.
    Bir de erkek milleti hep böyle işte ne yapacaksın.
    Sırracığım adam iyi ,seni sevdiğinden seni düşündüğünden dolayı öyle madde madde yazmış:)

    Bir de aracı yer mi dayağı:)

    YanıtlaSil
  18. domatessuyu genelde olan aracılara olur ama asayiş berkemal :)))

    YanıtlaSil