23 Ağustos 2012 Perşembe

BİR CADININ LANETİ!

iran, "on yaşın altındaki kız çocuklarının evlenmesinin yasaklanması islami kurallara aykırı" buyurmuş. şimdi parlamento tartışacak, belki on yaşından küçüklerin evlenme yasağı ortadan kalkacak. haber burada.

şimdi düşünün, pek çoğunuzun çocuğu var takip ettiğim kadarıyla. kızınız geliyor on yaşına (on yaş altına izin çıkmasını da geçtim, şu an yasal olan on yaşı düşünelim), yani 4. sınıf öğrencisi. evleniyor. bir adamın karısı oluyor. cinsellik nedir bilmeden... daha göğüsleri çıkmadan, daha cinsel uzuvları gelişmeden, adet görmeden, tüyü bitmemiş(!) vücudunda koskoca bir adamın elleri, vücudu... düşünmek bile nefesinizi kesti değil mi? bu nasıl bir toplum düzenidir, bu nasıl bir insanlık, bu nasıl bir dindir? 

lanetliyorum! sizin insanlığınızı, sizin dininizi, tanrınızı... sizi... her şeyinizle... lanetliyorum. dilerim o cehennemde sonsuza dek tecavüze uğrarsınız. yanmak yetmez size.



4 yorum:

  1. İşine geldiğinde o devir bu devir, işine geldiğinde şer'i hüküm. Yani tartışamazsın, sorgulayamazsın... adamı katil eder bunlar.

    YanıtlaSil
  2. ürpertici..tiksindirici..söyleyecek söz bulamıyorum..

    YanıtlaSil
  3. Erkek egemen toplumun çüküne yarayan sübyancı sapık din! Ne olacak? Peygamberleri 9 yaşında kızı koynuna almış bunlar mı almayacak? Bayıla bayılaaa, ağızlarının suyu aka aka!

    YanıtlaSil
  4. Kadını erkeğin kölesi haline getirmeyi sorgulatmayacak bir sistem kurulmuş dinin her şeyin önüne geçtiği islami usullere uygun dizayn edilmiş yönetimlerle vatandaşlarının her türlü kişilik hakkını terörize eden ülkelerde. Ülkemizde son oylanan anayasadaki kadın ve erkeğin eşitliği ile ilgili maddenin hiçbir kadının dikkatini çekmemiş olmasına şaşıyorum hala. Hala kimse okumadı o maddeyi. Kadının toplum içindeki yerinin nerelere kadar geriye ittirildiğini reklamlarımızda, filmlerimizde, dizi filmlerimizdee görebiliriz. hayattaki tek tasası beyaz çamaşırlar, çocuklarına eşine hizmet etmekten mutlu olan onların oturduğu sofraya hizmetler eden kendi tabağından bir lokmaya elini sürmeyeni hayatı podyuma benzeten, o podyumda vürümeyi marifet sayan kartomn kadınlarla beynini yıkıyorlar insanların. O reklamlarla yetişen herkes kadını o reklamlardaki gibi anımsayacak. 14 yaşındaki çocuk ve annesi ile cinsel ilişkiye giren adama uygulanan muameleyi ve bir kentimizde kentin ileri gelen isimlerinden onlarcasının sistemli biçimde cinsel istismar uyguladığı il öğretim çağındaki kızların başına gelenleri ve neticelerini gördük. İran'dan ne farkımız var uygulamada bilemiyorum.

    YanıtlaSil