3 Kasım 2011 Perşembe

ACEMİ İNSAN

"İşte şimdi parçalanmış aynalar gibiyim. Saçıldı gözlerim etrafa… Ve ben daha kaç kez ölebilirim bu kadar bilmiyorum… Kaç asır daha toplamam gerek yeryüzüne dağılan kendimi?"

'pöfff...' dedim okurken 2006'da yazdığım bu cümleleri. hala aynı hissedebiliyorsam, bir gram ilerleyememişim şu hayatta. neyse ki, biraz daha 'dalgamı geçer, keyfime bakarım' hali gelmiş bana. gençken her şey pek bir ciddi... dibine vuruyorsun yaşarken aşkın da, acının da... yaş aldıkça, aşklar da kısa sürüyor, acılar da... "amaaaan" deyiveriyorsun, "bu da geçer" şarkıdaki gibi... "neler neler geçmedi ki?.." 
yok, demek istediğim ucuzlaştığı değil. baş etmeyi öğrendiğimiz, her şeyle... belki bir şey öğrendiğim de yok, kendimi kandırıyorum sadece. işte kafa karışıklığı hala... bu yaşta... bi akıllan, bi silkelen di mi... yok, yok, benden profesyonel olmaz, acemi geldim, acemi gideceğim şu hayattan... hay bin kunduz...

10 yorum:

  1. Dünyada binlerce, sırlı-sırsız; bi ölemeyen, habire dirilen cinsinden..
    Bunca zamandır diyor,kesin yüzyıl falandır bu zaman dilimi. Akıllanmazlar bir türlü, illa burunlarını sokarlar malumşeye ve ortalık karışır..
    Bunca bilgiden sonra: Vampir bu! Kaçın, canınızı kurtarın.:P

    YanıtlaSil
  2. binlerce yıl yaşayan... hatırlatsana bir ara sana bununla ilgili kurgumu anlatayım :)
    vampirim evet. bu yüzden belki geceleri sevişim... bu yüzden karanlıkta, sessizlikte, kendimde arayışım hayatın sırrını...
    :p

    YanıtlaSil
  3. Çok basit ama.. Yaşıyorsun işte. Ne diye anlam yükleyeceğim diye uğraşırsınız ki, anlamam.:))
    Sen de anımsat, ben e vampir avcısı öykümü anlatayım.:P

    YanıtlaSil
  4. Kostümleri karıştırma.:P:P:P

    YanıtlaSil
  5. Nar çiçeği ruj.. İlla ki.:P:P

    YanıtlaSil
  6. Tanıştırırız.:P o renk rujla.:P:P

    YanıtlaSil