8 Mart 2012 Perşembe

KADINLAR GÜNÜ

dünya ikiyüzlülük günü bir diğer adıyla. 

aman efendim kadınlar bizim canımız, ciğerimiz, anamız, bacımız... 

kadınlar çiçektir... 

kadınlar kutsaldır... 

bi yürü git be... 


15 yorum:

  1. al benden de o kadar:)) ağzına sağlık yaa:)

    YanıtlaSil
  2. Sabah ben de aynı karikatüre çok güldüm bi de bugün daapı dışarda yiyeceksin olana:)

    YanıtlaSil
  3. suvebeyaz
    sinir oluyorum bu sahtekarlığa ya :))

    YanıtlaSil
  4. nehir ida,
    en iyi bu karikatürler anlatıyor mevcut durumu :)

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle ben de çok seviyorum keşke yetenekli olsaydım çizer dururdum:)

    YanıtlaSil
  6. Ben telefonla uyandırmasam, ikindi namazından önce kalkmazsınız hanımefendi.:))

    YanıtlaSil
  7. ikindi namazı saat kaçta?

    bana her gün bayram. ayrıca geç yatıyorum. ayrıca erken kalkıp napıcam? sabah uykusu gibisi yok. ben hep derdim, sabahları uyusam akşamları çalışsam diye. insan ne dilediğine dikkat etmeli :P

    YanıtlaSil
  8. :)Evet bu karikatürler onca düşünceyi özetleyiveriyor ama ben erkeklerinde benzer durumlar yaşadığını düşüyorum ve şahit oldum.Sanırım bu durum kadın erkek değil de kişilikle alakalı.Güçlünün zayıfı ezmesi gibi..Kadın, kocasına akşam bulaşıklarını yıkatır, çöpleri döktürür ,çocukla ilgilendiği için yemek yapamaz ve başı ağrıdığı için bulaşıkları yıkayamaz.Adam çocuğun kahvaltısını hazırlar,akşam bulaşıklarını yıkar,çöpü döker koşarak işe gider.Evin hanımı çocuk avutuyorum bahanesiyle tüm gün kapı kapı gezer.Kocasının eve gelme saatinde baş ağrısı tutar.Yemek yapamaz bulaşıkları yıkayamaz.Çamaşır serdiği ve topladığı için bitkindir.Ne diyelim Allah herkese vicdan versin.Hayatı paylaşmak gerek.Sorumluluğu başkalarının üzerine yıkmak bir süre sonra bize geri dönüşümü olan tadsız bir vaka.

    YanıtlaSil
  9. kardeşim,
    vay canına, var mı öyle kadınlar? o bütün ezilen kadınların intikamını alıyordur işte :P

    mesele insan olmakta... daha ziyade ezilen kadın oluyor tabii. vicdan çok önemli kesinlikle :)

    YanıtlaSil
  10. :)ha haa inanması güç değil mi?Evet var.En son adam alkol batağındaydı.Erkeğin paylaşabileceği sorumlulukları kadına kadının da yapabileceği sorumluluklarını erkeğe yüklemesi adaletsizce geliyor bana.Erkek evini temizliyorsa o evde kendi de yaşadığı içindir.Kadın hoşgörü sevgi ve küçük de olsa güzel bir hediye beklentisindeyse kocasını sevdiği içindir zannımca.

    YanıtlaSil
  11. ezilenin, şiddet görenin ırkı, cinsiyeti, yaşı olmaz. kadın, erkek ya da çocuk... hatta hayvan bile olabilir. önemli olan insan olması da değil yani, can taşıması... karşımızda bir canlı olduğunu unutmamalı... neden birilerini ezerek mutlu olmaya çalışıyoruz bilmiyorum.

    YanıtlaSil